EPISODUL 1

EPISODUL 1

Poseta, buzunarul si bratara contactless salvatoare

Gata. Nebunia cu gasirea unei chirii sau instalarea in camin s-a incheiat. Ti-ai revazut sau cunoscut noii colegi la facultate sau la noul job si incet, incet lucrurile se asaza. Ti-ai tras sufletul si parca ai chef de chef . Invitatia de a iesi cu gasca a picat cum nu se poate mai bine.

Esti aproape gata de iesirea cu prietenii si arunci o ultima privire in oglinda. Hainele sunt ok. Iti iei pantofii tocmai achizitionati, chiar daca ai ajuns la concluzia ca nu sunt si cei mai comozi. Dar, stii cum e, frumusetea unui pantof e de multe ori invers proportionala cu comoditatea acestuia. Imbraci haina pe care ai lasat-o pe aproape, dar mai trebuie sa iei ceva cu tine. Ah, da! Portofelul. Il verifici si vezi ca ai cel putin bani de taxi (dus-intors, ii numeri de doua ori, ca sa fie sigur). Doar nu poti pleca, asa, cu el in mana! Ce sa faci cu portofelul?

Varianta 1: poseta salvatoare

Ai gasit solutia. Deschizi poseta si intre ruj si telefon inghesui portofelul. Doar ca e o problema: poseta este o "posetuta". Ai reusit sa o inchizi, dar arata ca un zucchini dolofan care sta sa explodeze. Se poate mai rau? Da, sa nu se inchida. Scoti totul din portmoneu, numeri banii, iei cardul si indesi totul langa chei. Hmmm. Iti dai seama ca vei avea nevoie de ei si trebuie sa ai poseta langa tine. Deja te vezi cum stai toata seara cu ea "dependenta" de tine si tu de ea. Buzunare! Da, asta e. Iei banutii si cardul sa ii pui in buzunar. Ups! Nu ai niciun buzunar, doar la haina, dar pe aceea sigur o lasi la garderoba. Buzunarul unui prieten. E bine si asa!

Varianta 2: buzunarul magic

Mda! Din oglinda vezi ca nu arati rau deloc. Ah da! Banii. Iei portmoneul si il pui in buzunar. Iti dai seama ca in buzunarul din fata arata cam rau. In buzunarul din spate e si mai rau. Scoti banii, ii pui cumva in buzunar si pleci. Macar va exista o simetrie a buzunarelor. Incomod, dar ce alta varianta exista?!

Poate nu stiai, dar exista variante. Una la indemana oricui este Bratara BT contactless, bratara care poate inlocui cardul si poti plati cu ea.

  • gata cu inghesuiala in posetuta
  • gata cu buzunarele
  • gata cu sacaiala de a distribui banii ca un bancomat uman in club
  • gata cu "aprinde lanterna la telefon, ca nu vad ce am in portofel"
  • gata cu "la cine mi-am lasat portofelul?"

Iti pui frumos bratara pe mana, banii de taxi (dus-intors, foarte important!) in buzunarul hainei si pleci. Nu o pierzi pentru ca e "legata" de tine, ai acces direct la contul tau ca sa nu umbli cu numerarul sau cardul dupa tine si platesti cu ea contactless direct la POS.

Asadar, nu te multumi cu "Incomod, dar ce alta varianta exista?!" Chiar exista, una comoda si la indemana.

Vreau detalii

PS: Daca ti-a placut episodul 1, urmareste-ne pentru a prinde urmatorul episod.

Descopera produsele si serviciile pe care
le recomandam la inceput de drum!

Vezi oferta

Învață din experiențele împărtășite de BT,
special pentru a te ajuta în această etapă!

Vezi articolele